top of page

אייל חירק | מסעדת "האחים חירק"

"המשכתי את דרכו של אבי"

1.png

צילום: אילנית קיצוני

מסעדת "האחים חירק" היא מוסד קולינרי שמייצג את המטבח התימני המסורתי. המסעדה נוסדה בשנת 1968, השנה שבה נולד אייל. "החיבור לבישול הגיע מילדות", מספר אייל, שגם ממשיך את דרכו של אביו במסעדה. "המסעדה הייתה של אבא שלי שלום חירק ואחיו, אברהם חירק. תמיד אהבתי להיות שם. למדתי כל מה שצריך במטבח ועד היום אני שם. אני אוהב את האוכל התימני, אוהב להתעסק עם אוכל ואוהב לאכול. אוכל מרגש אותי". בימים אלה המסעדה פותחת סניף נוסף, אך סניף הדגל נשאר בפתח תקווה.

מטבח תימני

מרק עוף תימני

רכיבים
2 בצלים קטנים, 5 ירכיים של עוף, כפית מלח, כף גדושה של חוואיג' תימני למרק, 2 כפות אבקת מרק עוף, צרור כוסברה.

אופן ההכנה
ממלאים סיר בליטר וחצי מים. מניחים את הסיר על להבה בינונית, מוסיפים כפית מלח, 2 בצלים קטנים שלמים, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה, מוסיפים לסיר 5 ירכיים עוף, מביאים לרתיחה, ומנמיכים להבה, מוסיפים כף גדושה חוואיג׳ תימני למרק, 2 כפות אבקת מרק עוף וצרור כוסברה.
מערבבים, מכסים במכסה ומבשלים 20 דקות.

אייל חירק | מסעדת "האחים חירק"

creators
Gold logo.png
blue background

הצטרפו למסע שמשאיר חותם

עקבו אחרינו

תודה רבה! נחזור אליך בהקדם

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

טלפון: 0547-250800

TheAutographers@gmail.com

© כל הזכויות שמורות לעמותת להשאיר חותם ומיזם The Autographers

bottom of page