צ'ו ודרור דודקביץ | מסעדת "תאי צ'ו"
״הבאנו לעיר ילדותי את טעמי תאילנד״
צילום: תמר רוזן
דרור דודקביץ הפתח-תקוואי לא חלם שיביא לעיר ילדותו את טעמי תאילנד הרחוקים. אבל לחיים היו תוכניות אחרות. דרור, יליד 1984, גר ועבד בבנגקוק חמש שנים, שם הכיר את צ׳ו, ועם נישואיהם חזרו לגור בפתח תקווה. "צ׳ו תמיד אהבה לבשל אוכל תאילנדי ולמדה הרבה מאימה. בתקופת הקורונה הוציאו את צ׳ו לחל״ת והחלטנו ביחד לנסות להפוך את הבישולים שלה למקצוע. ביחד פתחנו מטבח תאילנדי אותנטי בשם 'תאי צ'ו'. רוב חומרי הגלם מיובאים מתאילנד ומעניקים לאוכל את הטעמים המיוחדים והמקוריים. ביחד בנינו תפריט רחב מאוד עם המון מנות תאילנדיות ואנחנו שמחים להביא לפתח תקווה קולינריה עשירה ומיוחדת כל כך. האוכל התאילנדי מגוון מאוד וכל אחד יכול למצוא בו את המנה האהובה עליו – נודלס, אורז, קארי, מרקים ועוד המון מנות מיוחדות. אני בטוח שכמו שאני התאהבתי כך גם אחרים יאהבו. אנו משקיעים באוכל את כל אהבתנו".
מטבח תאילנדי
קארי פאננג
רכיבים
משחת קארי, קרם קוקוס, רוטב דגים, עוף, כפיר ליים, אורז מאודה.
אופן ההכנה
מרתיחים את קרם הקוקוס עם עלי כפיר ליים. כאשר קרם הקוקוס מוכן מוסיפים את משחת הקארי עד שעולה ריח טוב של קארי, ומוסיפים עוף ורוטב דגים. מבשלים עד שמוכן ומגישים לצד אורז תאילנדי מאודה.
צ'ו ודרור דודקביץ | מסעדת "תאי צ'ו"
הצטרפו למסע שמשאיר חותם
עקבו אחרינו
© כל הזכויות שמורות לעמותת להשאיר חותם ומיזם The Autographers