top of page

עדי קרלינר

"קראתי לעסק על שם בתי"

1.png

צילום: תמר רוזן

"עד לפני שלוש שנים הייתי סוכנת מכירות ובגיל 40 הבאתי לעולם את בתי יובל", משתפת בגילוי לב עדי קרלינר. "ברגע אחד – שמירת היריון, קורונה, הכול קרה יחד. אבל החלטתי לעשות מהלימון לימונדה, לנצל את הזמן שלי ולעשות מה שאני אוהבת – אפייה. לקחתי את כל הקורסים האפשריים ולמדתי אצל הטובים ביותר. לאחר כמה חודשים ילדתי את בתי. אחרי שהילדה נולדה אמרתי לעצמי 'מקסימום אתחיל'. התחלתי למכור קינוחים ובאותו זמן גם החלטתי לפתוח את העסק על שם בתי יובל – קונדיטוריית בוטיק ביתית. העסק תפס תאוצה והתרחב. אני מקבלת לקוחות גם בבית, משלוחים, עושה אירועים וכיף לי מאוד, נהנית מכל רגע ולא משעמם בכלל".

קונדיטוריה

קרם ברולה

רכיבים
375 מ״ל שמנת מתוקה, 60 גרם סוכר, 2 כפות תמצית וניל/2 מקלות וניל, 4 חלמונים של ביצים L.

אופן ההכנה
מחממים שמנת, סוכר ותמצית וניל על אש קטנה, לא עד רתיחה, רק עד שהסוכר נמס בשמנת. במקביל מערבבים טוב את החלמונים במד ליטר. אחרי שהשמנת והסוכר התחממו, שופכים את תערובת החלמונים ותוך כדי מערבבים טוב. לאחר מכן מעבירים דרך מסננת למד ליטר אחר, אם נשאר קצף על המסננת – מנקים עם כף שלא יהיו בועות. כעת מוזגים לכלים קטנים אישיים (הכמות צריכה להספיק ל־6 כלים חד פעמיים קטנים) שניתן לחמם בתנור. את הכלים מניחים בתבנית בתנור שחומם מראש ל־160 מעלות. ממלאים את תבנית התנור במים כדי שהתחתיות לא ישרפו. אופים חצי שעה בתנור על 150 מעלות. אחרי שהקרם ברולה מוכן, מקררים שעה בטמפרטורת החדר. מכניסים למקפיא לארבע-חמש שעות, ולאחר שהקרם התייצב מפזרים עליו סוכר, שורפים עם הברנר את הסוכר ומקרמלים אותו.

עדי קרלינר

creators
Gold logo.png
blue background

הצטרפו למסע שמשאיר חותם

עקבו אחרינו

תודה רבה! נחזור אליך בהקדם

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

טלפון: 0547-250800

TheAutographers@gmail.com

© כל הזכויות שמורות לעמותת להשאיר חותם ומיזם The Autographers

bottom of page