top of page
אייל חירק | מסעדת "האחים חירק"
"המשכתי את דרכו של אבי"
צילום: אילנית קיצוני
מסעדת "האחים חירק" היא מוסד קולינרי שמייצג את המטבח התימני המסורתי. המסעדה נוסדה בשנת 1968, השנה שבה נולד אייל. "החיבור לבישול הגיע מילדות", מספר אייל, שגם ממשיך את דרכו של אביו במסעדה. "המסעדה הייתה של אבא שלי שלום חירק ואחיו, אברהם חירק. תמיד אהבתי להיות שם. למדתי כל מה שצריך במטבח ועד היום אני שם. אני אוהב את האוכל התימני, אוהב להתעסק עם אוכל ואוהב לאכול. אוכל מרגש אותי". בימים אלה המסעדה פותחת סניף נוסף, אך סניף הדגל נשאר בפתח תקווה.
מטבח תימני
מרק עוף תימני
רכיבים
2 בצלים קטנים, 5 ירכיים של עוף, כפית מלח, כף גדושה של חוואיג' תימני למרק, 2 כפות אבקת מרק עוף, צרור כוסברה.
אופן ההכנה
ממלאים סיר בליטר וחצי מים. מניחים את הסיר על להבה בינונית, מוסיפים כפית מלח, 2 בצלים קטנים שלמים, מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה, מוסיפים לסיר 5 ירכיים עוף, מביאים לרתיחה, ומנמיכים להבה, מוסיפים כף גדושה חוואיג׳ תימני למרק, 2 כפות אבקת מרק עוף וצרור כוסברה.
מערבבים, מכסים במכסה ומבשלים 20 דקות.
אייל חירק | מסעדת "האחים חירק"
creators
Join the journey
that leaves a mark
Follow us
Contact
Phone: 0547-250800
TheAutographers@gmail.com
© All rights reserved to the association to leave a mark and venture The Autographers
bottom of page